نقش تغذیه در درمان و پیشگیری آکنه از زبان یک متخصص تغذیه
نقش تغذیه در درمان و پیشگیری آکنه از زبان یک متخصص تغذیه
نقش تغذیه در درمان و پیشگیری آکنه از زبان یک متخصص تغذیه
مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع(گوشت های چرب، شیر کامل پر چرب و شکلات) و چربی های هیدروژنه (مارگارین ها و غذاهای فرآیند شده) از طریق افزایش تولید سبوم در پوست، می تواند آکنه را تشدید کند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، گفت: غذاهای سرشار از کربوهیدرات های تصفیه شده به ویژه ساکاروز و فقیر از فیبر نیز می تواند تولید سبوم را تحریک کند.
دکتر محمدحسن افتخاری ادامه داد: حساسیت های غذایی ( معمولا بر مغزها و کولاها) می تواند در افراد مستعد سبب بروز آکنه شود، همچنین آکنه ممکن است در اثر ترکیبات دارای ید یا برخی از داروها نیز ایجاد شود.
او برای کم کردن و تکرر شدت آکنه توصیه کرد: از مصرف غذاهای سرشار از چربی های اشباع مثل گوشت های چرب، شیر پر چرب، پنیر، کره، شکلات، غذاهای سرشار از چربی های هیدروژنه مثل مارگارین، شیرینی ها و گلوکزها، غذاهای شور و چرب مثل سیب زمینی و مغرها به ویژه بادام ، بادام زمینی شور و همچنین شکر و قند و نوشیدنی های کولا دار اجتناب شود.
استاد دانشکده تغذیه و علوم غذایی مصرف هر چه بیشتر سبزیجات خام و فرآورده های غلات کامل، میوه و آب میوه های تازه و ماهی ها و سایر غذاهای دریایی را در پیشگیری و درمان آکنه موثر بیان کرد.
دکتر افتخاری در پایان اضافه کرد: مصرف مکمل های دارای ویتامینA ، ویتامین E ، سلنیوم و روی می تواند همزمان با تصحیحی رفتارهای غلط غذایی به رفع این مشکل کمک نماید.
پایان خبر
نظر دهید